IMG_20170721_113533796.jpg

Cecile van der Wilden

Helping you find harmony within.

 

Wie ben ik?

Ik ben Cecile (30). Met mijn werk en lifestyle probeer ik een rimpeleffect van positiviteit en harmonie teweeg te brengen. Elk individu heeft een (positieve of negatieve) impact op zijn of haar directe omgeving (mens, dier én natuur); deze impact begint bij jezelf. Mijn doel is om jou te helpen harmonie te vinden binnenin jezelf en met de wereld om jou heen, zodat jij gelukkiger en gezonder door het leven gaat en wij samen het positieve rimpeleffect kunnen vergroten.

Ik ben een...

  • Sociale- en Organisatiepsycholoog (MSc)
    (met nog een bijscholing in Klinische Psychologie)

  • Holden Qigong leraar (de eerste en enige Holden Qigong leraar in Nederland)

  • Equine Assisted Learning Facilitator (leiderschapsontwikkeling, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling mbv paarden)

  • Paardentrainer (Natural Horsemanship)

Maar ook... een life coach/sparringspartner, een dieren- en natuurliefhebber, een vegetariër (vrijwel vegan), een leerling in energy healing, een 'extraverte introvert', een scuba diver en een aspirant Taoist met een passie voor zeeschildpadden en het beschermen van de Aarde.

DSC08811-2.jpg
 

Wat bied ik aan?

IMG_4828_edited.jpg
IMG_20151008_104222558_HDR.jpg
DSC09362.jpg

QIGONG

Wil je MINDER stress en MEER vitaliteit? Wil je fysiek én mentaal gezonder door het leven gaan? Dan is Qigong wat voor jou! Aan de hand van langzame, vloeiende bewegingen gesynchroniseerd met diepe ademhaling en visualisatie werken we met ons interne energiesysteem gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Qigong kalmeert het hoofd, opent het hart, en geeft het lichaam energie en kracht.

(Ook voor bedrijven die stress op werk willen verminderen en productiviteit willen bevorderen.)

COACHING

Ik bied een laagdrempelig, maar krachtig life coachingstraject voor iedereen die wel wat richting in zijn of haar leven kan gebruiken of voor wie klaar is om hun levensdoel en missie te concretiseren. Deze coaching wordt over het algemeen via Skype of andere video-call gedaan.

(Binnenkort ook management trainingen met behulp van paarden! Nieuwsgierig? Neem alvast contact op.)

PAARDENTRAINING

Vanuit Pyramid Horsemanship bied ik lessen aan voor wie een harmonieuze partnerschap met zijn of haar paard wil ontwikkelen. Ook bied ik training voor jonge paarden (zadelmak maken) en paarden met gedragsproblemen.

 
DSCN1387.JPG

"Your own positive future begins in this moment. All you have is right now. Every goal is possible from here."

- Lao Tzu